Cégbemutató

A Nor-Garden Korlátolt Felelősségű Társaság 2013-ban alakult 100%-ban magyar

magántulajdonnal. Társaságunk jogutódja egy több mint 5 éves múltra visszatekintő szintén zöldterület kezelési főprofillal működő cégnek.

Az eltelt időben az általunk - nagy gyakorlattal - végzett tevékenységeket, tapasztalatainkat továbbfejlesztettük a megrendelői igények kielégítése érdekében.

Cégünk alapítása óta folyamatos, és dinamikus fejlődés jellemezte munkánkat, mely maga után vonta a tevékenységi köreink bővítését, kezdve a gépi földmunkától, a kézi- és gépi közúti karbantartási- tisztítási munkálatokon át, a rovar-rágcsáló- és kártevőirtásig, valamint az épületek külső és belső takarításáig. Főbb céljaink, közé tartozik, hogy cégünk neve garanciát jelentsen partnereink számára a megbízható, magas színvonalú szolgáltatás tekintetében.

Megbízható, kollégáink (akikért cégünk erkölcsi, és anyagi felelősséget vállal), mindig esztétikus, és higiénikus munkaruházatban végzik munkájukat.

Társaságunk, szolgáltatásait, professzionális gépekkel, felszerelésekkel, végezi, így tudjuk garantálni az elérhető legnagyobb eredményt, a lehető legrövidebb idő alatt.

Cégünk rendelkezik - a munkavállalókra is - kiterjedő felelősségbiztosítással.

Partnereinkkel a kölcsönös előnyök figyelembe vételével korrekt és eredményes üzleti kapcsolat kialakítására és fenntartására törekszünk. Ha szüksége van rá, tudunk segíteni helyszíni felmérésben, előzetes konzultációban és kalkulációban, az árajánlat, vagy az esetleges szerződés végleges kialakítása előtt.

Ügyfeleink között megtalálhatók esti megrendelésekkel magánszemélyek és cégek, valamint társaságunkkal állandó szolgáltatási szerződésben álló nagyvállalatok, önkormányzatok, továbbá állami szervezetek is.